ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

زندگی شهد گل است..زنبور عسل می خوردتش..آنچه می ماند عسل خاطره هاست..
ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

زندگی شهد گل است..زنبور عسل می خوردتش..آنچه می ماند عسل خاطره هاست..

عجایب عدد 7

         عجایب عدد 7

 عدد هفت عددی است که شاید مثل همه عددهای دیگر در نظر ما عادی جلوه کند اما نگرش ما وقتی متبلور می‌شود که خواص عدد هفت را بدانیم و ببینیم چه هفت‌هایی در زندگی ما وجود دارند و ما درگیر و دار زندگی ماشینی با بی‌تفاوتی از کنار آنها رد می‌شویم. مثلا شاید جالب باشد که بدانیم، رنگین‌کمان دارای هفت رنگ است. عجایب جهان هفت تا هستند (که به عجایب هفتگانه معروف‌اند) یا در یونان باستان اسطوره‌ای به نام هفت خدای در ذهن مردم نقش بسته است   ..... 

 

 

به ادامه... بروید

 

 

عدد هفت عددی است که شاید مثل همه عددهای دیگر در نظر ما عادی جلوه کند اما نگرش ما وقتی متبلور می‌شود که خواص عدد هفت را بدانیم و ببینیم چه هفت‌هایی در زندگی ما وجود دارند و ما درگیر و دار زندگی ماشینی با بی‌تفاوتی از کنار آنها رد می‌شویم. مثلا شاید جالب باشد که بدانیم، رنگین‌کمان دارای هفت رنگ است. عجایب جهان هفت تا هستند (که به عجایب هفتگانه معروف‌اند) یا در یونان باستان اسطوره‌ای به نام هفت خدای در ذهن مردم نقش بسته است و یا شهر عشق که در اشعار عطار آمده است، هفت شهر است. سوره مبارکه حمد که اولین سوره قرآن کریم است هفت آیه دارد. آسمان دارای هفت طبقه است. بهشت و جهنم هر کدام دارای هفت طبقه و درجه هستند و طواف خانه خدا هفت دور است. موسیقی ایران و یونان هفت دستگاه دارد و کلا هفت نت در موسیقی داریم.در سال 1889 میلادی کتابی از یک جهانگرد منتشر شد که از جمله روش شمردن را در میان قبیله‌ای از تورس شرح داده است. اینها برای شمردن تنها از دو واژه استفاده می‌کردند؛ یک و دو. برای عدد سه می‌گفتند «دو و یک» برای چهار «دو و دو» برای پنج «دو و دو و یک» و برای شش «دو و دو و دو» ولی برای عددهای بزرگتر از شش، هر قدر می‌بود، می‌گفتند «خیلی»! گرچه این آگاهی مربوط به پایان سده نوزدهم است ولی می‌تواند گواهی به شیوه شمردن در آغاز شکل‌گیری مفهوم عدد در میان انسان‌های نخستین باشد. عدد هفت که سده‌های متوالی برای آنها ناشناخته بود، اندک اندک به‌صورت عددی مقدس درآمد. وقتی در قصه‌های کهن که تا زمان ما هم ادامه پیدا کرده است، صحبت از شهری می‌شود که هفت برج و بارو داشت، به معنای آن است که این شهر برج و باروهای بسیار داشت. هفت آسمان و هفت دریا و هفت کشور به معنای آسمان‌ها و دریاها و کشورهای بزرگ است نه هفت آسمان و هفت دریا.هنور در زبان فارسی اندرز می‌دهند «هفت بار گز کن یکبار پارچه کن» این جمله به معنای آن نیست که برای دقت کار و کم کردن اشتباه در اندازه‌گیری یا هر کار دیگری باید درست هفت‌بار آزمایش کرد، نه شش یا هشت بار. در اینجا هم هفت به معنی بسیار است. عدد 13 همچنین سرنوشتی دارد... عرفای بزرگ، عشق و وصال را در هفت مرحله و هفت وادی نشان داده‌اند و فاصله بین هستی و تباهی را پنج مرحله دانسته‌اند.در افسانه‌ها نیز با 7 سحرآمیز برخورد می‌کنیم: سوار ریش آبی هفت همسر داشت، سفید برفی با هفت کوتوله پشت هفت کوه زندگی می‌کرد و افسانه اژدهای هفت‌سر...علاوه بر اینها می‌توان به هفت اقلیم، هفت اورنگ، هفت دفتر شاهنامه، هفت پیکر، هفت گناه کبیره، هفت خان رستم، هفت گنج و هفت سین نوروز ایران باستان و... اشاره کرد. و به این ترتیب بود که تعداد بیشماری هفتگانه در دنیا به‌وجود آمد و به عدد هفت تقدس خاصی بخشید

هشت اختراع مهم دنیا

موزه‌ی علوم لندن،

 

8 کشف و اختراع مهم که دنیای علم را تغییر دادند، نگهداری می‌کند. دانستن این که چه چیزی تا به حال توانسته پیشرفت و تغییری شگرف در علم به وجود آورد، بسیار هیجان‌انگیز است.

موتور بخار

1712 این موتور را اختراع کرد. فرانسیس تامسون آن را در 1791 در داربی شایر انگلستان ساخته است. این قدیمی‌ترین و سالم‌ترین مدل از اختراع نیوکامن است. در واقع این موتور مشکل بحران انرژی این روزگار را حل کرده است و اگر ساخته نمی‌شد، مطمئناً بحران انرژی برای ما مشکلات بسیار زیادتری به وجود می‌آورد. اگرچه نمی‌توان کاملاً این اختراع را به راه‌حل بحران انرژی تشبیه کرد، اما استفاده از سوخت‌های فسیلی تا قبل از این اختراع آقای نیوکامن تقریباً غیر‌ممکن بود.

تلگراف

1837 توسط چالز واتسون و ویلیام کوک ساخته شد که از مهم‌ترین اختراعات بشر در زمینه‌ی ارتباطات است. دستگاه تلگراف آن‌ها به عنوان اولین و کاربردی‌ترین وسیله‌ی ارتباط دور برد الکترونیکی شناخته شده و ایده‌ی شبکه‌های گسترده از این اختراع الهام گرفته است.

فورد مدل

T

فورد اولین کمپانی بود که اتومبیل مدل

T را به تولید انبوه رساند و این خدمت فورد به جامعه بشری بود.

بله، خط تولید فورد، به عنوان اولین سیستم تولید انبوه در دنیا، انقلابی در صنعت و اقتصاد ایجاد کرد که امروزه همه‌ی ما شاهد آن هستیم و باید این خط تولید را مهم‌ترین اتفاق در قرن گذشته دانست

. کامپیوتراسلی یعنی موتور محاسبه‌ی اتوماتیک که وی در سال 1936 داده بود، برای اولین بار و موفقیت‌آمیز در دهم ماه می 1950 بر روی کامپیوتری که آلن تورینگ عملیات ساخت آن را انجام داد، آزمایش شد. این کامپیوتر در زمان خود پیشرفته‌تربن و سریع‌ترین کامپیوتر در جهان بود که نمونه‌ی کوچک‌تری از مدل اولیه‌ی آلن تورینگ بوده است. پایلوت ایس هم در لیست مهم‌ترین اختراعات بشر است، چرا که اولین نسل از کامپیوترهایی است که امروز ما را احاطه کرده‌اند.

موتور موشک

V2

موشک

 

V2 که وارنروان بارون در سال 1942 آن را ساخت، در واقع اولین موشک دور برد بود که انقلابی در تکنولوژی موتور موشک به وجود آورد. اگر‌چه این موشک متأسفانه در جنگ تلفات بسیاری به بار آورد و بعداً هم راه را برای ساخت موشک‌های بالستیک باز کرد، اما یادمان باشد همین آقای وان بارون با ایده‌ی موتور موشکش، آپولو 11 را به ماه رساند و موتور موشک او همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پنی‌سیلین

1928 آن را از هاگ‌های جمع‌آوری شده‌ی قارچ (یا همان کپک) کشف کرد. اما تقریباً تا اواسط دهه‌ی 1940 که بر روی بیماران آزمایش نشده بود. کسی نمی‌دانست پنی‌سیلین بهترین دارو برای بیماری‌های عفونی است. با کشف پنی‌سیلین، میلیون‌ها بیمار و مجروح جنگی از مرگ حتمی نجات پیدا کردند و از آن موقع به بعد، پنی‌سیلین به عنوان اولین و عمومی‌ترین دارو برای بیماری‌های باکتریایی و عفونی تجویز و مصرف شد و بعد از آن بقیه‌ی آنتی بیوتیک‌ها وارد دنیای پزشکی شدند.

رشته‌های مارپیچ

DNA توسط آقایان کریک و واتسون در سال 1953 مورد توجه قرار گرفت. آن‌ها حین آزمایشات خود روی ژن‌های انسان با یک ساختار از موادی که مولکول‌های این ژن‌ها را تشکیل می‌دهند، رو‌به‌رو شدند و با شکافتن آن‌ها، راز نظم حاکم بر سلول‌های بدن را کشف کردند. DNA، امروزه موضوع مهمی در علم، صنعت و حتی مسائل امنیتی محسوب می‌شود و هنوز هم مطالعات زیادی در سطح جهان روی آن انجام می‌شود.

اشعه‌ی ایکس

1895، اشعه‌ی ایکس را کشف کرد که امروزه بیشتر برای عکس‌برداری از اعضای داخلی بدن استفاده می‌شود. فکرش را بکنید که اگر اشعه ایکس کشف نشده و این طور به خدمت بشریت در نیامده بود، باید برای تعیین محل دقیق شکستگی چه می‌کردند؟

برای اولین بار فیزیکدان آلمانی، ویلیام رونتگن در سال

اولین بار

 

پنی سیلین، اولین آنتی‌بیوتیک کشف شده در دنیا بود که الکساندر فلمینگ در سال

 

یکی از نخستین کامپیوترهای جهان، ایده‌ی آقای جان وامر


تلگراف به عنوان اولین وسیله‌ی ارتباطی الکترونیکی در سال

 

توماس نیوکامن در سال

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد